Voor iedereen

De energetische behandelingen van Hauf zijn geschikt voor iedereen, van jong tot oud. Lees maar:

 

“Ik wist niet wat ik moest verwachten. Nog steeds snap ik niet echt wat gebeurde tijdens de behandeling maar het voelde super! Ook in de weken daarna voelde ik het effect nog. Echt fijn!” (vrouw, 34)

 

“Ontspanning, humor én beter in je vel zitten. Bij Petra krijg je het allemaal. Aanrader!” (man, 43)

 

“Helemaal vast zat ik, op mijn werk en thuis. Door een aantal behandelingen en gesprekken kon ik stap voor stap nieuwe keuzes maken. Ik ben nu veel meer in balans en kan dichter bij mezelf blijven. En natuurlijk kom ik af en toe terug om ontspannen te blijven 🙂 ” (vrouw, 39)

 

“Ik ben heel blij met de behandeling. Ik was niet lekker maar ben echt opgeknapt. En ik voelde me de hele week veel energieker! Graag een nieuwe afspraak.” (vrouw, 45)

 

“Ik ben altijd heel druk in mijn hoofd maar ik werd helemaal rustig!” (jongen, 12)

 

“Ik kan het iedereen aanraden, je knapt er fysiek en mentaal van op” (man, 71)

 

“Na de behandeling voelde ik me licht en goed gehumeurd. Het was een drukke dag maar ik bleef heel ontspannen. Dit wil ik vaker!” (vrouw, 39)

 

“Opgeruimd voelde ik me. Ik begon thuis ook van alles op te ruimen. Om in de lekkere flow te blijven, heb ik een serie behandelingen gekozen. Wat ook fijn is: de sfeer is heel ongedwongen.” (vrouw, 32)

Jij ook?

Ook een keer een Hauf-behandeling? Bel Petra van Schie op 0622318900 of stuur een mailtje naar info@hauf.nl.

Geen vervanging

Een Hauf-behandeling is geen vervanging van een bezoek aan een arts, therapeut of andere medisch kundige. Ga bij lichamelijke klachten, ziekten en/of psychische klachten altijd naar een huisarts, specialist of therapeut.